Auto toiveesi mukaan

Auto toiveesi mukaan

Etsitkö erikoisautoa? onko tavoitteesi uusi malli jota Suomessa ei vielä ole myynnissä vai onko varustetoiveesi tavallisesta poikkeava? Meillä on sinulle edullinen ratkaisu.

Mikäli valikoimastamme ei juuri nyt löydy sopivaa menopeliä joka vastaa tarpeitasi, pystymme järjestämään sellaisen yhteistyöverkostomme kautta. Löydämme uuden autosi joko Suomesta tai ulkomailta. Keski-Euroopan suuri valikoima on ulottuvillasi helposti ja turvallisesti. Tilausautojen toimitusaika on lyhyt, yleisimmin 1-2 vkoa.

Selvitämme autojen taustat sekä teknisen kunnon tarkasti turhien yllätysten välttämiseksi. Emme harrasta satunnaisia ostosmatkoja vaan autot tarkastetaan jokainen ammattimaisesti. Ennen ostopäätöksen tekoa sinulla on käytössäsi Suomalaisen asiantuntijan lausunto kuvineen ja tietoineen. Järjestämme autolle tarvittaessa rahoituksen ja nykyinen autosi käy vaihdossa. Hoidamme puolestasi koko autonhankintaprosessin alusta loppuun käsittäen auton oston, kuljetuksen, tullauksen, katsastuksen ja luovutuspesut. Toimittamallemme autolle saa myös takuun. Sinun tehtäväksi jää se vaikein – miettiä mitä autoltasi haluat ja millainen sen pitäisi olla?

Soita 050-9100895, täytä alla oleva lomake tai tule käymään.

Yhteydenottolomake