Yritys

Gabrin Oy on vuonna 2003 perustettu 100% kotimaisessa omistuksessa oleva moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaa harjoittava yritys. Yrityksemme kuuluu Suomen vahvimmat yritykset kategoriaan ja meillä on paras AAA-luottoluokitus.

Henkilöstömme koostuu pitkän linjan autoammattilaisista, joilla on vankka kokemus erityisesti USA -hyöty ja harrasteajoneuvoista sekä Audi, BMW, Mercedes-Benz ja Volvo -henkilöautoista.
Toimimme Vantaalla ja Tuusulassa, mutta autojen toimitukset onnistuvat erikseen sovittaessa joustavasti kaikkialle Suomeen.

Gabrin Oy on verohallinnon hyväksymä autoverotuksen rekisteröity asiamies. Teemme yhteistyötä suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa, kuten OP, Nordea, Santander, Lähitapiola, Svea -rahoitus ja Bigbank. Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme ajoneuvon omistajanvaihdoksen puolestasi. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä. Lähes kaikkiin meiltä myytyihin vaihtoautoihin saatavilla eri sopimuksen mukaan lisäturva yllättävien korjauksien varalle.